Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Mushkin Παρουσιάζει Νέους Επαγγελματικούς SSD Δίσκους

Mushkin ProSpec

Η Mushkin παρουσίασε τους τελευταίους solid-state δίσκους της στην έκθεση CES 2013. Τα νέα προϊόντα που εμπίπτουν στην κατηγορία των επαγγελματικών SSD ονομάζονται ProSpec. Οι SSD χρησιμοποιούν MLC NAND flash και έχουν τυχαία απόδοση ανάγνωσης 80K IOPS και τυχαία απόδοση εγγραφής 42K IOPS. Οι SSD υπόσχονται επίσης μία σταθερή ταχύτητα μεταφοράς 560MB ανά δευτερόλεπτο. Οι δίσκοι χρησιμοποιούν τον επεξεργαστή SandForce SF-2582.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στους ProSpec υπόσχεται να προσφέρει 10 φορές το επίπεδο αντοχής χωρίς υποβάθμιση των επιδόσεων κατά τη διάρκεια ζωής του δίσκου. Η Mushkin διαθέτει επίσης κρυπτογράφηση 128-bit AES και υποστήριξη TRIM. Οι δίσκοι θα έρθουν σε χωρητικότητες 100GB με 400GB σε άγνωστες τιμές.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: