Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Ασίας-Ειρηνικού Λέει Ότι Το Windows Phone 7.8 Έρχεται Σε Λίγο

Η χαρά για τους κατόχους Windows Phone κινητών με έκδοση 7.5 μεγαλώνει, αφού μετά την αποκάλυψη ότι έρχονται ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά, η Nokia Ασίας-Ειρηνικού λέει ότι η αναβάθμιση σε 7.8 έρχεται σε λίγες ημέρες ή εβδομάδες!

Η Nokia και η Microsoft διοργάνωσαν μία εκδήλωση για τους προγραμματιστές σήμερα στη Σιγκαπούρη εστιάζοντας στην ανάπτυξη εφαρμογών για το Windows Phone 8. Εκεί ανακοίνωσαν ότι το Windows Phone 7.8 έφτασε στην RTM έκδοση του (η τελική) αυτή την εβδομάδα και ότι περιμένουμε να έρθει η αναβάθμιση στις συσκευές μέσα στις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες. Δηλαδή πολύ σύντομα, και όχι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013, όπως μάθαμε από την Microsoft Βραζιλίας.

Επίσης επιβεβαίωσαν για άλλη μία φορά ότι δεν θα πάρουμε τον Internet Explorer 10 όπως το Windows Phone 8, καθώς ο 10 είναι πλήρως hardware accelerated, κάτι που το υλικό των τωρινών Windows Phone δεν το υποστηρίζει αυτό.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει σε λίγο σε παγκόσμιο επίπεδο ή μόνο στην Ασία και τον Ειρηνικό, ή αν στην Αμερική ή την Βραζιλία το επόμενο τρίμηνο, αλλά ελπίζουμε να κυκλοφορήσει παντού στις επόμενες ημέρες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: