Η Nokia Ασίας-Ειρηνικού Λέει Ότι Το Windows Phone 7.8 Έρχεται Σε Λίγο

Η χαρά για τους κατόχους Windows Phone κινητών με έκδοση 7.5 μεγαλώνει, αφού μετά την αποκάλυψη ότι έρχονται ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά, η Nokia Ασίας-Ειρηνικού λέει ότι η αναβάθμιση σε 7.8 έρχεται σε λίγες ημέρες ή εβδομάδες!

Η Nokia και η Microsoft διοργάνωσαν μία εκδήλωση για τους προγραμματιστές σήμερα στη Σιγκαπούρη εστιάζοντας στην ανάπτυξη εφαρμογών για το Windows Phone 8. Εκεί ανακοίνωσαν ότι το Windows Phone 7.8 έφτασε στην RTM έκδοση του (η τελική) αυτή την εβδομάδα και ότι περιμένουμε να έρθει η αναβάθμιση στις συσκευές μέσα στις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες. Δηλαδή πολύ σύντομα, και όχι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013, όπως μάθαμε από την Microsoft Βραζιλίας.

Επίσης επιβεβαίωσαν για άλλη μία φορά ότι δεν θα πάρουμε τον Internet Explorer 10 όπως το Windows Phone 8, καθώς ο 10 είναι πλήρως hardware accelerated, κάτι που το υλικό των τωρινών Windows Phone δεν το υποστηρίζει αυτό.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει σε λίγο σε παγκόσμιο επίπεδο ή μόνο στην Ασία και τον Ειρηνικό, ή αν στην Αμερική ή την Βραζιλία το επόμενο τρίμηνο, αλλά ελπίζουμε να κυκλοφορήσει παντού στις επόμενες ημέρες.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.