Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Βάζει Τέλος Στις Φήμες Για Το Android

Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Πριν λίγες μέρες μάθαμε ότι η Nokia ψάχνει προγραμματιστή για κάτι με Linux και πολλοί πιστέψαμε ότι θα το γυρίσει σε Android smartphones. Η απάντηση ήταν πιο απλή, και είναι κάτι που δεν μας πέρασε από το μυαλό. Η εταιρία έχει ανακοινώσει ότι θα φέρει τους νέους της χάρτες HERE στα iOS και… Android. Για αυτόν ακριβώς το λόγο ψάχνουν προγραμματιστή για Linux, δηλαδή για Android.

Όπως ανέφερε ο Doug Dawson στο Twitter, ο επικεφαλής στο Nokia Media Relations, “η πρόσφατη δουλειά που δημοσιεύτηκε συνδέεται με την υποστήριξη των HERE Maps με τις υπόλοιπες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των iOS και Android.”

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: