Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Δεν Είναι Χαρούμενη Με Την Πρόοδο Του Windows Phone 8

Nokia Lumia 925

Η Nokia είναι μακράν η μεγαλύτερη κατασκευάστρια με Windows Phone 8 κινητά. Ωστόσο, οι Φινλανδοί δεν φαίνεται να είναι πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο της τελευταίας έκδοσης της πλατφόρμας.

Σε μια συνέντευξη στο International Business Times, ο Αντιπρόεδρος της Nokia για την ανάπτυξη εφαρμογών, Bryan Biniak, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ανάπτυξη του Windows Phone σαν λειτουργικό σύστημα. Ο Biniak θεωρεί ότι η πλατφόρμα χάνει χρόνο για να κάνει ένα μεγάλο αντίκτυπο στην αγορά.

Η έλλειψη εφαρμογών για το Windows Phone φαίνεται να είναι το κύριο μέλημα για τον Αντιπρόεδρο της Nokia. Είπε ότι δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές που ενδιαφέρεται ο χρήστης, και έτσι δεν κάνουν πωλήσεις.

Η Nokia έχει στην αγορά μερικά από τα καλύτερα smartphones που μπορείς να αγοράσεις, όπως το Lumia 1020 με τα 41-megapixel στην κάμερα και το Lumia 925 με αλουμινένιο σασί και καλή κάμερα στο σκοτάδι, όμως το αργό οικοσύστημα της Microsoft φαίνεται πως τελικά κάνει τα κινητά να μην πηγαίνουν καλά σε πωλήσεις. Και όπως λέει ο Biniak, “χωρίς εφαρμογές, το hardware είναι άχριστο.”

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: