Η Nokia Δεν Είναι Χαρούμενη Με Την Πρόοδο Του Windows Phone 8

Το Windows Phone Καταλαμβάνει Την 3η Θέση Στην Αγορά Των Κινητών

Nokia Lumia 925

Η Nokia είναι μακράν η μεγαλύτερη κατασκευάστρια με Windows Phone 8 κινητά. Ωστόσο, οι Φινλανδοί δεν φαίνεται να είναι πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο της τελευταίας έκδοσης της πλατφόρμας.

Σε μια συνέντευξη στο International Business Times, ο Αντιπρόεδρος της Nokia για την ανάπτυξη εφαρμογών, Bryan Biniak, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ανάπτυξη του Windows Phone σαν λειτουργικό σύστημα. Ο Biniak θεωρεί ότι η πλατφόρμα χάνει χρόνο για να κάνει ένα μεγάλο αντίκτυπο στην αγορά.

Η έλλειψη εφαρμογών για το Windows Phone φαίνεται να είναι το κύριο μέλημα για τον Αντιπρόεδρο της Nokia. Είπε ότι δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές που ενδιαφέρεται ο χρήστης, και έτσι δεν κάνουν πωλήσεις.

Η Nokia έχει στην αγορά μερικά από τα καλύτερα smartphones που μπορείς να αγοράσεις, όπως το Lumia 1020 με τα 41-megapixel στην κάμερα και το Lumia 925 με αλουμινένιο σασί και καλή κάμερα στο σκοτάδι, όμως το αργό οικοσύστημα της Microsoft φαίνεται πως τελικά κάνει τα κινητά να μην πηγαίνουν καλά σε πωλήσεις. Και όπως λέει ο Biniak, “χωρίς εφαρμογές, το hardware είναι άχριστο.”

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.