Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Θα Ενημερώσει Τα Windows Phone 8 Κινητά Της, Έρχονται Ραδιόφωνο Και Άλλα

Nokia amber Windows Phone 8 update

Σήμερα παράλληλα με την ανακοίνωση του Lumia 925, η Nokia υποσχέθηκε την μελλοντική ενημέρωση για τους κάτοχους των Lumia με Windows Phone 8. Όλα τα κινητά της Nokia, εκτός από το 620 που δεν έχει ραδιόφωνο επάνω του, θα αναβαθμιστούν ώστε να έχουν και αυτά την επιλογή για ράδιο.

Η Microsoft παρουσίασε τα Windows Phone 8 χωρίς την υποστήριξη ραδιοφώνου, ένα χαρακτηριστικό που υπήρχε στην έκδοση του Windows Phone 7 όμως δεν είχε ολοκληρωθεί για το νέο λειτουργικό σύστημα.

Άλλες ενημερώσεις αφορούν την βελτίωση της κάμερας με τη νέα εφαρμογή Smart Camera και διπλό άγγιγμα για ενεργοποίηση του κινητού. Όλα αυτά θα είναι μέρος της γενικότερης ενημέρωσης ‘amber’ των Lumia, η οποία είναι βασισμένη στην επερχόμενη αναβάθμιση των Windows Phone 8, GDR2, από την Microsoft. Θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2013.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: