Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Κυκλοφορεί Του Χάρτες HERE Για Όλα Windows Phone, Ανακοινώνει Ασύρματο Φορτιστή Για Αυτοκίνητα

The HERE location experience on Windows Phone 8

Η Nokia ανακοίνωσε σήμερα ότι η νέα της υπηρεσία χαρτών και πλοήγησης HERE ότι κυκλοφορεί δωρεάν σε όλα τα WP8 κινητά, ακόμα και αν δεν είναι Lumia, κανοντάς την διαθέσιμη σε Καναδά, ΗΠΑ, Ην. Βασίλειο, Μεξικό, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία. Στο blog της η Nokia επιβεβαίωσε ότι η εφαρμογή περιλαμβάνει το HERE Transit, HERE Drive, HERE Maps και όλες αυτές έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μία ξεκούραστη εμπειρία πλοήγησης και πληροφοριών. Τα Nokia Lumia 520 και 720 που ανακοινώθηκαν πρόσφατα θα έχουν την υπηρεσία HERE προεγκατεστημένες για χρήση.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_Q8xuPoMW-Y&w=560&h=315]

Nokia Wireless Car Charger (CR-200)

Η Nokia ανακοίνωσε επίσης και τον ασύρματο φορτιστή (CR-200) για χρήση στα αυτοκίνητα για τα δύο κορυφαία κινητά της, Lumia 920 και 820. Οι χρήστες απλά τοποθετούν το Lumia στην βάση του ασύρματου φορτιστή και φορτίζουν την συσκευή τους. Με την παρουσία του NFC θα είναι δυνατή η πλοήγηση μέσω GPS ή να ακούσουν ένα podcast. Ο ασύρματος φορτιστής θα κυκλοφορήσει τον Μάιο με τιμή 69 δολλάρια.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: