Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Κυκλοφόρησε Το Chat Για Τα Lumia Για Επικοινωνία Με Όλα Τα Nokia

Nokia Chat beta for Windows Phone 8

Ένα από τα πλεονέκτημα της αγοράς ενός Windows Phone 8 κινητού με τη σφραγίδα Nokia είναι οι αποκλειστικές εφαρμογές, και σήμερα προστέθηκε άλλη μία με τη κυκλοφορία του Nokia Chat για WP8. Την εφαρμογή αυτή μπορεί να την είχες γνωρίσει από παλιά, όταν τα κινητά με Symbian και Series 40 της Nokia ήταν στη κορυφή, και τώρα ήρθε στο WP8 με υποστήριξη για επικοινωνία με παλιότερα κινητά, τα νέα στη σειρά Lumia, καθώς και με το Yahoo Messenger, ή οποιοσδήποτε IM client, επίσης. Εκτός από τη κλασική επικοινωνία μέσω μηνυμάτων, μπορείς να μοιραστείς την τοποθεσία σου, και μπορείς να στείλεις πληροφορίες για ένα συγκριμένο μέρος — ένα εστιατόριο για παράδειγμα — που ανοίγουν με την εφαρμογή Nokia Maps στα Lumia για περισσότερες πληροφορίες. Άλλα χαρακτηριστικά του Nokia Chat περιλαμβάνουν Live Tile και ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος, προεπισκοπήσεις μηνυμάτων στο Live Tile, φωνητικές εντολές και text-to-speech. Το Nokia Chat beta είναι διαθέσιμο σε αρκετές χώρες τώρα, με περισσότερες να προστίθενται “στο εγγύς μέλλον”.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: