Η Nokia Λανσάρει Τη Συνδρομητική Υπηρεσία Music+ Για Τα Lumia

Η Nokia Λανσάρει Τη Συνδρομητική Υπηρεσία Music+ Για Τα Lumia

Nokia Lumia 920

Η Nokia ανακοίνωσε την υπηρεσία Music+ για τις Lumia συσκευές της, προσφέροντας πληθώρα επιλογών στους φαν της εταιρείας. Η εφαρμογή αυτή είναι μία συνδρομητική υπηρεσία με επιπρόσθετα χαρακτηριστικά στο δωρεάν Mix Radio. Ακολουθεί η λίστα με τα χαρακτηριστικά:

Υψηλότερη Ποιότητα: Ακόμα και αν το περιεχόμενο που κατεβάζεις είναι σε αργό δίκτυο τότε θα εντυπωσιαστείς με το πόσο γρήγορα αυτό θα κατέβει. Επίσης το Nokia+ σου δίνει την δυνατότητα να κατεβάσεις τραγούδια με ποιότητα οχτώ φορές πιο υψηλή απο τις υπάρχουσες υπηρεσίες.

Απεριόριστες Λήψεις: Η δωρεάν συνδρομή σου δίνει την δυνατότητα να κατεβάσεις μέχρι και τέσσερα mixes (καθένα απο τα οποία περιέχει αρκετή ώρα μουσικής) και μπορείς να τα ακούσεις και χωρίς να χρειάζεσαι σύνδεση στο διαδίκτυο. Εάν επιλέξεις την συνδρομή με λεφτά τότε δεν υπάρχει όριο στα τραγούδια που θες να κατεβάσεις.

Στίχοι: Πλέον θα μπορείς να ακούς τα αγαπημένα σου τραγούδια, διαβάζοντας τους στίχους τους. Οι στίχοι θα εμφανίζονται σε στυλ λίστας, σαν καραόκε, ή θα μπορείς να μετακινηθείς στους στίχους όποτε εσύ θες.

Στον υπολογιστή: Το Nokia Music+ σου δίνει πρόσβαση στην υπηρεσία χωρίς την χρήση του κινητού σου. Το site σου δίνει την δυνατότητα να παίξεις μουσική στον υπολογιστή, στη Smart TV και αλλού.

Η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη μέσα στις επόμενες βδομάδες και θα κοστίζει 3,99 ευρώ το μήνα. Βέβαια πρέπει να έχεις και κάποιο Lumia.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.