Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Qualcomm Ανακοίνωσε Τους Νέους Επεξεργαστές Για Κινητά Και Tablets

Qualcomm

Η Qualcomm ανακοίνωσε από την CES την νέα γενιά επεξεργαστών που θα διαδεχτούν τους τωρινούς. Συγκεκριμένα οι 200 και 400 θα χρησιμοποιηθούν σε χαμηλού κόστους κινητά όπως γινόταν με τους S1 και S2. O S400 αποτελεί διάδοχος του S4 Pro και προορίζεται για μεσαίας κατηγορίας συσκευές. Αποτελείται από τέσσερις πυρήνες Krait 300 και την Adreno 320 κάρτα γραφικών με αποτέλεσμα 40% μεγαλύτερη ταχύτητα και θα είναι διαθέσιμος από το δεύτερο τρίμηνο του 2013. Ο S800 είναι ο ισχυρότερος από όλους τους επεξεργαστές με τέσσερις Krait 400 πυρήνες συγχρονισμένους στα 2.3GHz προσφέροντας 75% μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ, ενώ στα γραφικά διαθέτει την κάρτα Adreno 330 προσφέροντας διπλάσια ταχύτητα απο τον Adreno 320. Επιπλέον προσφέρει γρηγορότερο LTE Cat 4 μόντεμ, γρηγορότερο 802.11ac Wi-Fi, εγγραφή QFHD βίντεο και υποστήριξη για αναλύσεις 2560 x 2048. Τον περιμένουμε στα μέσα του 2013 και θα χρησιμοποιηθεί σε κορυφαία smartphones και tablets.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: