Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η RIM Ανακοίνωσε Το BlackBerry World Store

BlackBerry World Store

Η RIM επαναδημιούργησε το BlackBerry App world, και το κατάστημα πλέον λέγεται BlackBerry World, προσφέροντας εφαρμογές, μουσική και ταινίες. Η RIM θα κυκλοφορήσει την ενημέρωση στο BlackBerry World πρώτα στα PlayBook tablets, και έπειτα θα ακολουθήσουν τα smartphones της στις επόμενες 24 ώρες. Φυσικά μαζί με το λανσάρισμα του BlackBerry World για κινητά και tablets υπάρχει και η αντίστοιχη σελίδα στον Ιστό ώστε οι χρήστες να μπορούν να κατεβάζουν περιεχόμενο στις συσκευές τους από τον υπολογιστή τους. Οι αλλαγές αυτές έρχονται σε συνδυασμό με την επικείμενη ανακοίνωση των πρώτων BlackBerry 10 κινητών, και αν λάβουμε υπ’ όψη ότι η RIM ανακοίνωσε πως ήδη υπάρχουν περισσότερες από 15,000 υποβολές για εφαρμογές αποκλειστικά για τη νέα πλατφόρμα, τότε θα έχουμε σίγουρα μία δυναμική είσοδο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: