Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Ανακοίνωσε Το Νέο Series 3 Chromebox

Samsung Chromebox Series 3

Η Samsung ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του υπολογιστή με Chrome OS, το Samsung Chromebox Series 3, που διαθέτει νέο εξωτερικό σχεδιασμό, αλλά παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά με τη προηγούμενη γενιά. Ο νέος σχεδιασμός έχει νέα πιο κομψή σχεδίαση με στρογγυλεμένες γωνίες.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Series 3 Chromebox συμπεριλαμβάνονται Intel HD γραφικά, 4GB μνήμη RAM και 16GB χωρητικότητα, συν WiFi, DVI, 2 θύρες για οθόνη, 2W μονοφωνικό ηχείο και 6 θύρες USB. Ο επεξεργαστής είναι ο Celeron B840 της Intel χρονισμένος στα 1.9GHz.

Το νέο μοντέλο είναι πλέον διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο, και αναμένεται να ξεκινήσει να πωλείται στις ΗΠΑ σύντομα, και πιθανότατα με την ίδια τιμή λιανικής με το προηγούμενο μοντέλο, δηλαδή $300/€229.

Samsung Chromebox Series 3 (2)

Samsung Chromebox Series 3 (3)

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: