Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Ανακοίνωσε Το Evolution Kit Για Τις Smart TV

Samsung Evolution Kit

Η Samsung ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει το Evolution Kit για τις υπάρχοντες Smart TV της στη φετινή CES, για να βελτιώσει τα μοντέλα του 2012.

Το Samsung Evolution Kit δεν φέρνει νέα χαρακτηριστικά, αλλά βελτιώνει αυτά που υπάρχουν ήδη. Με την αναβάθμιση, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μεγαλύτερες ταχύτητες για περιήγηση στο Internet και multitask χρησιμοποιώντας εφαρμογές, ενώ παρακολουθούν τηλεόραση. Τα χαρακτηριστικά του Smart Interaction, όπως ο φωνητικός έλεγχος και ο έλεγχος της κίνησης, θα βελτιωθούν. Η εταιρία αναφέρει ότι μόλις το Evolution Kit μπει στην υποδοχή, το 2012 Smart Hub θα μεταφερθεί στην έκδοση του 2013. Κάθε χρόνο, οι καταναλωτές θα είναι πλέον σε θέση να απολαμβάνουν τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες στις Smart TV της Samsung.

Η Samsung θα παρουσιάσει το Evolution Kit στην έκθεση CES τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: