Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Θα Ετοιμάζει Τον Πρώτο Οκταπύρηνο Επεξεργαστή Για Κινητά

Η Samsung σκοπεύει να ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδο στα κινητά και tablets, αφού θα ανακοινώσει τον πρώτο επεξεργαστή με 8 πυρήνες για αυτά! Πιο συγκεκριμένα, η παρουσίασή του θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου και ο επεξεργαστής θα είναι βασισμένος επάνω στο σχέδιο big.LITTLE: δηλαδή θα αποτελείται από έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.8GHz (ARM Cortex-A15) που θα χρησιμοποιείται για βαριά χρήση, ενώ θα υπάρχει και ένας άλλος με τέσσερις πυρήνες στα 1.2GHz (Cortex-A7) που θα χρησιμοποιείται σαν βοηθητικός, όποτε χρειαστεί.

Δεν ξέρουμε περισσότερα για το τσιπ, πέρα ​​από την αναμενόμενη διαδικασία κατασκευής 28-νανομέτρων και ότι θα εξοικονομεί έως και 70% της μπαταρίας.

Βάση με τα τωρινά δεδομένα, περιμένουμε το Galaxy S IV να φοράει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Adonis, οπότε αυτός ο οκταπύρηνος μπορεί να μπει στο Note III και να το κάνει το απόλυτο phablet ή σε κάποιο tablet της εταιρίας ώστε να πάρει τα πάνω της και σε αυτή την αγορά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: