Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Λέει Στους Φίλους Της Apple Να Ξυπνήσουν

Μία νέα -χαζή- καμπάνια ξεκίνησε η Samsung στην Αυστραλία, λέγοντας στους Apple fanboys να ξυπνήσουν. Και μάλιστα έξω από κατάστημα της Apple.

Οι "διαδηλωτές" έξω από κατάστημα της Apple

Οι "διαδηλωτές" έξω από κατάστημα της Apple

Πολύ στα σοβαρά έχει πάρει η Samsung τη διαμάχη της με την Apple, αφού μετά το teaser βίντεο του Galaxy S3 που λέει όλους όσους έχουν iPhone “πρόβατα”, τώρα η Samsung Αυστραλίας ξεκίνησε τη καμπάνια “Wake up”.

Για αυτή τη καμπάνια η Samsung προσέλαβε μία εταιρία marketing και πήγαν με πανό που έγραφαν επάνω “WAKE UP.” (Ξυπνήστε στα ελληνικά) έξω από κατάστημα της Apple στην Αυστραλία και “διαμαρτυρήθηκαν”. Έφτιαξαν και μία σελίδα κιόλας, wake-up-australia.com.au, με αντίστροφη μέτρηση για το νέο Galaxy που θα ανακοινωθεί την επόμενη Πέμπτη.

Μήπως πρέπει να ξυπνήσει η Sammy και όχι οι iFans; Άλλα αυτά είναι χαζά κολπάκια marketing που χαμηλώνουν το επίπεδο της εταιρίας. Τέλος πάντων, για να μην σας κουράζω, μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω με τη “διαμαρτυρία”.

Ενημέρωση: Η RIM κρύβεται πίσω από αυτή τη καμπάνια. Περισσότερες πληροφορίες.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Ldq2tNLRDwA]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: