Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Μας Δείχνει Πως Δοκιμάζει Τα Κινητά Της

Η κατασκευή ενός κινητού είναι πιο πολύπλοκη από ότι πιστεύουν πολλοί. Όταν φτιάχνει ένα νέο κινητό πρέπει πριν κυκλοφορήσει να δοκιμαστεί. Αυτή τη διαδικασία μας τη παρουσιάζει η Samsung.

Οι Κορεάτες δημοσίευσαν ένα βίντεο που παρουσιάζουν τη διαδικασία δοκιμών κάποιων από των τελευταίων κινητών τους, συμπεριλαμβανομένων των ναυαρχίδων Galaxy SIII και Note II. Τα κινητά περνάνε από δοκιμές για προβλήματα που μπορούν να εμφανιστούν από μακροχρόνια χρήση του κινητού, όπως το πάτημα των κουμπιών, αλλά και την ‘ατυχία’ του χρήστη, όπως να το ρίξει κάτω ή να το βρέξει.

Ακολουθεί το βίντεο:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=dc9c5YFyovU&w=600&h=338]

Αυτοί λοιπόν είναι μερικοί από τους τρόπους που χρησιμοποιεί η Samsung ώστε να μας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία χρήσης και ώστε να αντέχουν τα κινητά της.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: