Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Μηνύει Την Apple Για Το Κέντρο Ειδοποιήσεων

Apple vs Samsung

Όλο αυτό το καιρό που η Apple κάνει μηνύσεις για τις πατέντες της που παραβιάζουν άλλες εταιρίες, όλοι ρωτάγαμε το ίδιο πράγμα: γιατί κάποια δεν μηνύει την Apple για την αντιγραφή του κέντρου ειδοποιήσεων στο iOS; Φυσικά μιλάμε για το μέρος από το iOS 5 όπου εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα κλπ, το οποίο είναι καθαρή αντιγραφή του Android που υπήρχε χρόνια πριν. Φαίνεται λοιπόν ότι κάποιος επιχείρησε να τα βάλει με την εταιρία του Cupertino για αυτό το θέμα.

Αυτός ο “κάποιος” δυστυχώς δεν είναι η Google που κατέχει το Android, αλλά η Samsung που τα έχει βάλει με το μηλαράκι τόσο καιρό. Τα νέα έρχονται από το Κορεάτικο πόρταλ ειδήσεων iNews24 που ανέφερε ότι “η Samsung Electronics έκανε μια αγωγή κατά της Apple σε δικαστήριο στη Νότιο Κορέα για παραβίαση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας του Κέντρου Ειδοποιήσεων”. Δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Το σημαντικό σε αυτό είναι ότι η Google μόλις ένα μήνα πριν απέκτησε τη πρώτη πατέντα για το κέντρο και ότι η Samsung είναι αυτή που θα χρησιμοποιήσει την σχετική πατέντα. Στο παρελθόν η Samsung είχε λίγες επιτυχίες απέναντι στην Apple, αλλά ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα βγει η σωστή απόφαση.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: