Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Παρουσίασε Το Wallet, Μία Εφαρμογή Για Πληρωμές

Samsung Wallet

Το Wallet παρουσίασε η Samsung στο συνέδριο προγραμματιστών της MWC τη Τετάρτη, μία εφαρμογή για πληρωμές. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν εισιτήρια εκδηλώσεων, κάρτες επιβίβασης και κάρτες μέλους. Επιπλέον η εφαρμογή Πορτοφόλι προειδοποιεί τους χρήστες για το πότε μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά που έχουν περασμένα μέσα στον λογαριασμό τους και προσφέρει σε πραγματικό χρόνο ειδοποιήσεις για τις αλλαγές στα εισιτήρια. Επίσης οι προγραμματιστές θα μπορούν να προσθέσουν εισιτήρια και κάρτες αφού πρώτα έχουν πάρει την έγκριση της Samsung. Δυστυχώς η εφαρμογή δεν υποστηρίζει NFC και ο λόγος όπως δήλωσε η Samsung είναι ότι οι χρήστες προτιμούν barcodes, επειδή δεν χρειάζεται να εγκαταστήσουν κάτι που να το υποστηρίζει. Η Κορεάτικη εταιρεία δεν απέκλεισε την ενσωμάτωση NFC για το μέλλον και η συμφωνία με την Visa το δείχνει. Το Wallet app προς το παρόν είναι διαθέσιμο για τους προγραμματιστές και αναμένεται να γίνει διαθέσιμo στο μέλλον στο Samsung App Store. Με την παρουσίαση του GS4 να πλησιάζει δεν θα μας έκανε εντύπωση αν παρουσιαζόταν ως ένα απο τα νέα χαρακτηριστικά του. 

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: