Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Πειραματίζεται Με Νέες Οθόνες Με Pixels Σε Σχήμα Διαμαντιού

Samsung Full HD AMOLED

Η Samsung φαίνεται πως πειραματίζεται με μία νέα διάταξη για τα pixel στα AMOLED πάνελ της, σύμφωνα με το Digitimes. Όπως αναφέρουν πληροφορίες “του κλάδου”, η Κορεάτικη εταιρία θέλει να κατασκευάσει ένα νέου τύπου πάνελ με εξαγωνικά pixel ή αλλιώς σε σχήμα διαμαντιού έτσι ώστε να πετύχουν πυκνότητα στα 440 ppi και παραπάνω σε διαγώνιο οθόνης μικρότερο από 5 ίντσες, κάτι που δεν είναι εφικτό με τα τωρινά πάνελ. Για να τα δημιουργήσει η Sammy αυτά θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία παραγωγής Laser-Induced Thermal Imaging (LITI) που είναι πιο οικονομική και επιτρέπει τη δημιουργία μικρότερων υποπίξελ. Ακόμα δεν έχουμε κάποιο δείγμα ή σχετική επίσημη ανακοίνωση, αλλά αναμένουμε τέτοιο πάνελ οθόνης να φοράει το Galaxy S IV.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: