Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Seagate Έγινε Η Πρώτη Εταιρία Που Πούλησε 1 Δις Σκληρούς Δίσκους

Seagate HDD

Η Seagate από το 1979 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα κατάφερε και πούλησε περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο σκληρούς δίσκους παγκοσμίως. Μάλιστα είναι η πρώτη που κατάφερε να φτάσει αυτό το ορόσημο, όπως μας ενημερώνει. Ωστόσο, αυτό που είναι ίσως πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι μισοί από τους σκληρούς δίσκους απεστάλησαν κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια μόνο, ενώ οι υπόλοιποι πήραν σχεδόν 30 χρόνια. Τα στατιστικά μόνα τους αποδεικνύουν ότι οι ανάγκες αποθήκευσης αυξάνονται χρόνο με το χρόνο, και το μεγαλύτερο που παίρνουν τα αρχεία για να αποθηκευτούν, το περισσότερο χώρο για αποθήκευση θα χρειάζεται ο χρήστης. Πλέον το 1TB σε δίσκους θεωρείται πάρα πολύ, όμως με τις νέες τεχνολογίες, όπως η ανάλυση 4K που έχει το μέγεθος τεσσάρων full HD βίντεο, σε λίγα χρόνια θα λέμε ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον 3TB. Όπως και να έχει, η Seagate είναι αυτή που πουλάει τους περισσότερους και σχεδόν μέσα σε κάθε υπολογιστή κρύβεται ένας δίσκος της.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: