Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Sharp Ανακοίνωσε Οθόνη 90 Ιντσών Για Διαφημίσεις

Η Sharp ανακοίνωσε την οθόνη PN-R903 90 ιντσών που θα χρησιμοποιείται για διαφημιστικούς σκοπούς, την πρώτη LCD που μπορεί να εμφανίσει τον μέσο άνθρωπο στο πραγματικό του μέγεθος όταν βρίσκεται σε κατακόρυφη προβολή. Αυτό τη κάνει κατάλληλη για τους οίκους μόδας.

Η Sharp PN-R903 έχει Full HD ανάλυση (1920 x 1080) και 700cd/m2 φωτεινότητα. Οι υποδοχές της είναι RGB, 2x HDMI, 2x DisplayPort (in/out), 1x DVI-I, 1x DVI-D, 1x Component και έχει ένα δικάναλο ηχείο 10W. Η κατανάλωσή της είναι περίπου 660W.

Η οθόνη δεν θα κυκλοφορήσει πριν την 28η Ιανουαρίου, ενώ στις 25 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσουν και οι PN-R603 στις 60 ίντσες και PN-R703 στις 70″. Οι τιμές προς το παρών είναι άγνωστες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: