Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Sony Δημοσιεύει Το Πρώτο AOSP Build Για Το Xperia Z

AOSP for Xperia Z

Η Sony από τον Αύγουστο του 2012 έχει ξεκινήσει την ενασχόλησή της με λογισμικό ανοιχτού κώδικα στο Android, φυσικά για το Xperia S τότε, και ενώ το project φαινόταν ότι θα σταματήσει, τελικά αυτό συνεχίζεται για το Xperia Z. Τα πιο βασικά που πρέπει να γνωρίζετε για το Android ανοιχτού κώδικα στο Xperia Z είναι ότι μπορεί να διαβάσει την SD κάρτα του κινητού, να χρησιμοποιήσει τα Wi-Fi, Bluetooth, GPS και τα πιο βασικά, αλλά το μόντεμ για την αναγνώριση του δικτύου και οι λειτουργίες της κάμερας είναι κλειδωμένες γιατί δεν είναι ανοιχτού κώδικα και για αυτό υπάρχει ασυμβατότητα. Τον κώδικα του AOSP μπορείς να τον κατεβάσεις από το GitHub, εδώ, ή να μπεις στο Developer World για περισσότερα binaries για drivers και άλλα. Αν και η υπόσχεση του vanilla Android είναι δελεαστική, η Sony μας υπενθυμίζει ότι δεν είναι για καθημερινή χρήση. Μπορείς να δεις επίδειξη του AOSP για Xperia Z στο παρακάτω βίντεο.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=74_1nB_Z1Hw?rel=0&w=640&h=360]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: