Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Sony Θα Αναπτύξει Τη Δική Της Πλατφόρμα Για Smart TVs

Η εβδομάδα δεν τέλειωσε καθόλου καλά για τη Google. Πρώτα η Logitech ανακοινώνει ότι θα σταματήσει τη παραγωγή του Revue, και τώρα αυτό. Η Sony θα ετοιμάσει τη δική της πλατφόρμα για τις έξυπνες τηλεοράσεις-Smart TVs.

Η εταιρία αναγκάστηκε να προβεί σε αυτή τη κίνηση καθώς η τηλεόρασή της με το Google TV δεν πωλήθηκε όσο θα ‘πρεπε. Οι πρώτες φήμες λένε ότι η δική της πλατφόρμα θα έχει μία υπηρεσία για φωνητικές εντολές, όπως το Siri.

Εκτός από την ανακοίνωση, δεν υπάρχουν επιπρόσθετες πληροφορίες για το πως θα μοιάζει ή που θα βασίζεται η πλατφόρμα της Sony. Ίσως να είναι βασισμένη στο Android για πιο εύκολη ανάπτυξη λογισμικού και μεγαλύτερη υποστήριξη. Εσείς τι πιστεύετε;

Πηγή: Ubergizo

Μοιράσου το με τους φίλους σου: