Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Toshiba Ανακοίνωσε Τις EXCERIA, Τις Πιο Γρήγορες SD Κάρτες Μνήμης

Άμα δεν σε ικανοποιούν οι τωρινές ταχύτητες των SD καρτών μνήμης, περίμενε μέχρι να δεις την απάντηση της Toshiba. Η εταιρία ανακοίνωσε σήμερα τη νέα σειρά EXCERIA, με τις πιο γρήγορες SDXC και SDHC κάρτες!


Κάνε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Οι νέες αυτές κάρτες μνήμης της Toshiba υπόσχονται να προσφέρουν τα υψηλότερα διαθέσιμα επίπεδα απόδοσης, να είναι πλήρως συμβατές με το πρότυπο SD Memory Card Standard Ver.3.0. UHS-I και να διαθέτουν μέγιστες ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής μέχρι και 95MBs.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάρτες EXCERIA Type 1 θα έχουν χωρητικότητες 8, 16 και 32 GB, οι EXCERIA Type 2 θα είναι στα 16, 32 και 64 GB και οι EXCERIA Type HD στα 8, 16 και 32 GB.

Θα κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο, Αύγουστο και Απρίλιο-Μάιο αντίστοιχα, όμως δεν ξέρουμε ακόμα για τις τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: