Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Twitter Ανακοίνωσε Την Μουσική Υπηρεσία #Music

Twitter Music

Η Twitter επιβεβαίωσε σήμερα όλες αυτές τις φήμες που ακούγαμε πριν μερικές εβδομάδες, ανακοινώνοντας την νέα της υπηρεσία για μουσική, #Music. Σύμφωνα με την εταιρία, είναι ένας νέος τρόπος για να ανακαλύπτεις καινούργια μουσική μέσω Ιστού ή εφαρμογής για κινητά – προς το παρών μόνο για iPhone. Τα τραγούδια στο Twitter #music έρχονται από τρεις πηγές: iTunes, Spotify ή Rdio. Από προεπιλογή, θα ακούγονται previews από το iTunes κατά την εξερεύνηση μουσικής στην εφαρμογή, ενώ όσοι διατηρούν λογαριασμό στις άλλες υπηρεσίες (δεν υποστηρίζεται η Ελλάδα ακόμα από αυτές) θα μπορούν να συνδεθούν σε αυτές για να ακούσουν ολόκληρα τα τραγούδια αν είναι διαθέσιμα. Τα τραγούδια εμφανίζονται ανάλογα τις προτιμήσεις των χρηστών και μπορούν να μοιραστούν στο Twitter για να τα δουν οι followers. Το #music θα γίνει προσβάσιμο στο διαδίκτυο εδώ αλλά μπορείς να κατεβάσεις και την iOS εφαρμογή από εδώ αν μένεις σε ΗΠΑ, Καναδά, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Υποστήριξη για Android και περισσότερες χώρες θα έρθει αργότερα μέσα στο έτος.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: