Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η VIA Ανακοίνωσε Υπολογιστή Με Τιμή $49

Να προσέχεις Raspberry Pi! Η VIA ανακοίνωσε ένα πάμφθηνο, αλλά αποδοτικό, υπολογιστή που τρέχει Android.

Η ονομασία του είναι APC, τρέχει το Android 2.3 Gingerbread και έχει τιμή $49. Είναι λίγο πιο ακριβός από τα $25/$35 του Raspberry Pi, όμως κερδίζεις σε τεχνικά χαρακτηριστικά.

Τροφοδοτούμενος από το WonderMedia ARM 11 SoC με επεξεργαστή WM8750 χρονισμένο στα 800MHz, ο APC διαθέτει 512MB DDR3 RAM, 2GB flash χωρητικότητα, 4 USB 2.0 θήρες, υποδοχή για κάρτες microSD και Ethernet θύρα. Για σύνδεση με οθόνες υπάρχουν θύρες VGA και HDMI. Το μέγεθος του δεν ξεπερνάει ένα 7ιντσο tablet.

Το OpenGL-ES 2.0 είναι ενεργοποιημένο και υποστηρίζει κωδικοποίηση βίντεο σε H.264 και αναπαραγωγή βίντεο με HD ανάλυση (720p). Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σαν ένα φθηνό media center.

Η VIA ξεκίνησε να παίρνει προ-παραγγελίες και τα πρώτα κομμάτια θα έρθουν τον Ιούλιο. Μακάρι με κάποιο τρόπο να κυκλοφορήσουν και εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: