Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Yahoo Εξαγοράζει Εφαρμογή 17χρονου Για $30 Εκατ.

Summly

Κάποιοι από τους αναγνώστες μας μπορεί να θυμούνται μία εφαρμογή για iPhone, την Summly που συνοψίζει ολόκληρα άρθρα σε λίγες παραγράφους για ευκολότερη ανάγνωση. Αυτή έχει αναπτυχθεί από τον Βρετανό Nick D’Aloiso στα 15 του χρόνια, και τώρα, 2 χρόνια αργότερα, στα 17 του θα νιώθει ο πιο τυχερός άνθρωπος. Η Yahoo εξαγόρασε την startup εταιρία Summly που είχε φτιάξει ο Nick για περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια!

Ο ιδρυτής Nick D’Aloisio και η ομάδα Summly ενώνονται με το Yahoo! τις επόμενες εβδομάδες. Ενώ η εφαρμογή Summly θα κλείσει, θα αποκτήσουμε τη τεχνολογία και θα τη δείτε να έρχεται στο φως μέσω της εμπειρίας του Yahoo! για κινητά σύντομα.

Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή που ήταν Favorites της Apple για το 2012 θα αποσυρθεί από το App Store, ο μικρός θα αποκτήσει το χρηματικό ποσό και θα ενταχθεί στην ομάδα του Yahoo. Πληροφοριακά, με τα λεφτά θα αγοράσει ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα υπολογιστή. Τα υπόλοιπα θα μείνουν στην τράπεζα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: