Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Θα αργήσει το untethered jailbreak του iOS 4.3.4

Σύμφωνα με τον i0n1c, ένα γνωστό μέλος της jailbreak κοινότητας, οι iχρήστες δεν θα πρέπει να περιμένουν ένα νέο jailbreak εργαλείο για untethered σπάσιμο στο ολοκαίνουργιο iOS 4.3.4 που κυκλοφόρησε για να πει αντίο στο jailbreakme.com και στο κενό ασφαλείας του λογισμικού.

Για εκείνους που δεν είναι ακόμη γνωστό, χθες, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 4.3.4 για να κλείσει ένα κενό στο Mobile Safari που επέτρεπε στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν το JailbreakMe 3.0, ένα εργαλείο για untethered j/b του προηγούμενου iOS 4.3.3. Τώρα που η καλύτερη μέθοδος jailbreaking δεν λειτουργεί, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον, δεν θα έχουμε κάποιο εργαλείο για σπάσιμο (του 4.3.4).

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συμβουλεύσουμε όσους έμειναν στο 4.3.3 και θέλουν jailbreak, να μην κάνουν αναβάθμιση στο νέο λογισμικό.

Φαίνεται ότι η Apple κλείνει λίγο-λίγο τις τρύπες για jailbreak και δεν έχουμε φτάσει ακόμα ούτε στη τελική έκδοση του iOS 5. Αν τα καταφέρει σίγουρα θα έχει επιρροή στις πωλήσεις των iPhone/iPad/iPod touch γιατί αρκετοί το αγοράζουν για τα σπασμένα παιχνίδια. Εσείς τι πιστεύετε; Μάλλον θα κάνουν και πάλι τα μαγικά τους οι hackers/crackers…

Πηγή: RedmondPie.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: