Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Θα Καθυστερήσει Το Microsoft Office Για iOS Και Android

Office for iPad

Ένα υποτιθέμενο πρόγραμμα της Microsoft αναφέρει τα επερχόμενα updates σε Windows και Office και αναφέρει επίσης ότι το Office για iOS και Android, καθώς και το Outlook για τα Windows RT, δεν θα ενημερωθεί τόσο σύντομα όσο περιμέναμε.

Βάσει μιας πηγής του CNET, οι ενημερώσεις αυτές έχουν ονομαστεί ως Gemini Updates. Σύμφωνα με τα Gemini Updates, φαίνεται ότι οι εφαρμογές για iOS/Android, καθώς και το Outlook RT, έχουν καθοριστεί για τον οκτώβριο του 2014. Οι ενημερώσεις αυτές θα πανε ως εξής:

  • Gemini 1.0 – Ενημερώσεις σε εφαρμογές των Windows Blue – Οκτώβριος 2013
  • Gemini 1.5 – Office για Mac OS X, ανανέωση του Office RT, υποστήριξη Perceptive Pixel, ανανέωση υποστήριξης των Windows Phone – Απρίλιος 2014
  • Gemini 2.0 – Outlook RT, Office για iOS/Android

Το προγραμμα αυτο ειναι κατ΄ εκτίμηση, και καλό θα ήταν να μην λαμβάνεται ως δεδομένο διότι ακόμα και αν η Microsoft προτιμήσει να διατηρησει το παρόν πρόγραμμα πολλά ενδέχεται να αλλάξουν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: