Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ιδέες Για Το Πως Θα Μπορούσε Να Ήταν Το iOS 6 [Βίντεο]

Ξέρουμε τα πάντα για το ανερχόμενο iOS 6, και να πούμε την αλήθεια, δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Μερικές βελτιώσεις, καλύτερο Siri και ενσωμάτωση του Facebook.

Το μεγάλο χαρακτηριστικό στο iOS 6 είναι οι νέοι Χάρτες της Apple με δεδομένα από την TomTom, και φυσικά η δωρεάν πλοήγηση. Το θέμα όμως είναι ότι εδώ και 6 χρόνια οι χρήστες χρησιμοποιούν το ίδιο UI με τη διαφορά ότι προστέθηκε background εικόνα και οι φάκελοι. Ο κόσμος χρειάζεται κάτι νέο, ανανεωμένο και σίγουρα δεν θα το έχουν φέτος.

Ο Joost van der Ree δημοσίευσε κάποιες ωραίες ιδέες που θα μπορούσαν εύκολα να ενσωματωθούν στο λειτουργικό σύστημα του iPhone και του iPod touch, κάνοντας την εμπειρίας χρήσης κάτι παραπάνω από καλή.

Ακολουθεί το βίντεο του δημιουργού εξηγώντας μερικές από τις ιδέες του, και θα σε κάνει να αναρωτηθείς γιατί η Apple δεν τα κάνει τόσο καιρό:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=dMi6Si4nN4k&w=670&h=377]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: