Ιδέες Για Το Πως Θα Μπορούσε Να Ήταν Το iOS 6 [Βίντεο]

Ξέρουμε τα πάντα για το ανερχόμενο iOS 6, και να πούμε την αλήθεια, δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Μερικές βελτιώσεις, καλύτερο Siri και ενσωμάτωση του Facebook.

Το μεγάλο χαρακτηριστικό στο iOS 6 είναι οι νέοι Χάρτες της Apple με δεδομένα από την TomTom, και φυσικά η δωρεάν πλοήγηση. Το θέμα όμως είναι ότι εδώ και 6 χρόνια οι χρήστες χρησιμοποιούν το ίδιο UI με τη διαφορά ότι προστέθηκε background εικόνα και οι φάκελοι. Ο κόσμος χρειάζεται κάτι νέο, ανανεωμένο και σίγουρα δεν θα το έχουν φέτος.

Ο Joost van der Ree δημοσίευσε κάποιες ωραίες ιδέες που θα μπορούσαν εύκολα να ενσωματωθούν στο λειτουργικό σύστημα του iPhone και του iPod touch, κάνοντας την εμπειρίας χρήσης κάτι παραπάνω από καλή.

Ακολουθεί το βίντεο του δημιουργού εξηγώντας μερικές από τις ιδέες του, και θα σε κάνει να αναρωτηθείς γιατί η Apple δεν τα κάνει τόσο καιρό:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=dMi6Si4nN4k&w=670&h=377]

Πηγή

Σχετικά νέα

2 Responses

  1. Τέλειο.Πραγματικά ο δημιουργός έχει πολύ καλές ιδέες.Περισσότερο βασισμένες σε UI αλλά ότι πρέπει για να ξεφύγει λίγο σε εμφάνιση το iOS από Android όπως π.χ.Notification bar .Τον βλέπω μέσα στο μήνα να δουλεύει για την Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.