Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Και Άλλοι Κατασκευαστές Θα Μπορούν Να Χρησιμοποιούν Το BlackBerry 10

Ετοιμαστείτε για κινητά με BlackBerry 10 από την Samsung, ZTE και άλλες εταιρίες, αφού η RIM θα δίνει άδειες χρήσης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της RIM, Thorsten Heins, επιβεβαίωσε την Δευτέρα 13 Αυγούστου σε συνέντευξή του στο Bloomberg ότι η εταιρία πρόκειται να δίνει άδειες σε άλλες κατασκευάστριες εταιρίες κινητών ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν το BlackBerry 10 στα δικά τους smartphone.

Σύμφωνα με τον Heins, η εταιρία είναι στο τελικό στάδιο δοκιμών του BlackBerry 10 και έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται πως θα δίνουν τις άδειες και πως θα το χρησιμοποιούν οι άλλες εταιρίες. Η RIM επίσης ετοιμάζει δικά της smartphones και tablets με BlackBerry 10 που θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο.

Αυτή η κίνηση, μαζί με το BlackBerry 10, είναι τα τελευταία πράγματα που μπορούν να σώσουν την RIM από οικονομικά αδιέξοδα. Από τότε που κυκλοφόρησε το iPhone τα BlackBerry καταστράφηκαν όσο καλά και ας είναι. Ας ελπίσουμε ότι η RIM θα επιβάλει στις άλλες εταιρίες ωραίο σχεδιασμό και απαιτήσεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά για να μην πέσει το επίπεδο του brand.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: