Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Κορίτσι Δημοσιεύει Εικόνα Με Λεφτά Στο Facebook, Ληστεύουν Το Σπίτι Μετά Από Λίγες Ώρες

Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν πρέπει να ανακοινώνεις στο internet. Πότε φεύγεις για διακοπές και αφήνεις το σπίτι σου άδειο, και το πόσα λεφτά έχεις. Διαφορετικά θα το μετανιώσεις.

Ήταν 16:00 την Πέμπτη 24 Μαΐου, όταν ένα κορίτσι 17 χρονών φωτογράφησε και ανέβασε στο Facebook τη παραπάνω φωτογραφία με τα λεφτά από τις οικονομίες της γιαγιάς της. Βέβαια αυτό δεν ήταν καθόλου καλό. Οι ληστές που είδαν τη φωτογραφία εντόπισαν αμέσως σε ποιο μέρος της Αυστραλίας ήταν το σπίτι, και ταξίδεψαν εκεί για να κλέψουν τα λεφτά. Όταν πήγε 23:30 οι δύο μασκοφόροι έφτασαν με ένα μαχαίρι και ξύλινο κλαμπ και μπήκαν στο σπίτι. Μέσα σε αυτό ήταν ένας άντρας 58 ετών, μία γυναίκα 47 ετών και ένα 14χρονο αγόρι. Το κορίτσι είχε φύγει, και έτσι οι ληστές έφυγαν με ένα μικρό ποσό.

Η αστυνομία προσπαθεί να βρεις τους κλέφτες. ΜΗΝ ανεβάζετε φωτογραφίες με μετρητά στο Facebook. Αυτό θα μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε δολοφονία.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: