Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Κυκλοφόρησε Το Πρώτο Απόσπασμα Από Τη Ταινία Του Steve Jobs

Ashton Kutcher as Steve Jobs

Είναι απίστευτο το πως ο Ashton Kutcher μοιάζει στον Steve Jobs. Άρα καταλαβαίνετε πως περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την προβολή της ταινίας. Έτσι κυκλοφόρησε και το πρώτο βίντεο της ταινίας. Σε αυτό βλέπουμε τον Ashton Kutcher (στη θέση του Steve Jobs) να συζητά με τον John Gad (Steve Wozniak) για το λειτουργικό σύστημα που έφτιαξε ο δεύτερος. Ακολουθεί το βιντεάκι.

Η ταινία αρχικά είχε διαφημιστεί ως jOBS αλλά τελικά έγινε JOBS. Η πρώτη προβολή της θα γίνει στις 25 Ιανουαρίου στο Sundance Festival, ενώ ο Kutcher και Gad θα παρευρεθούν Macworld-iWord για να μιλήσουν για την ταινία. Η ταινία θα καλύπτει τα χρόνια του Jobs από το 1971 ως το 2000 όταν ήταν στις Apple, Next, Pixar όπως ακριβώς και το Pirates of Sillicon Valey. Μια δεύτερη ταινία θα κυκλοφορήσει από τον Aaron Sorkin βασιζόμενη στην επίσημη βιογραφία του Steve Jobs. Η ταινία θα είναι χωρισμένη σε 30-λεπτα επεισόδια που θα παίζονται σε πραγματικό χρόνο απο τους ηθοποιούς.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: