Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Κυκλοφόρησε Το BlackBerry 10.1 Για Τα Z10

BlackBerry Z10 Limited Edition Hands-on

Όσοι έχετε από τώρα ένα BlackBerry Z10 αρπάξτε και το κάντε έλεγχο για ενημερώσεις. Το BlackBerry 10.1 φαίνεται ότι ξεκίνησε να διατίθεται στους κατόχους της συσκευής, όπως είχε προγραμματιστεί, δηλαδή με το λανσάρισμα του BlackBerry Q10 που κυκλοφορεί εδώ και μία εβδομάδα στο Καναδά.

Τι νέο υπάρχει στο BlackBerry 10.1; Λοιπόν, υπάρχουν αλλαγές στη κάμερα για να προστεθεί το HDR mode, υπάρχει επικοινωνία PIN-to-PIN μέσω του BlackBerry Hub και κάποιες μικρότερες αλλαγές και βελτιώσεις στο λειτουργικό. Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Αναφορές δείχνουν ότι το BlackBerry 10.1 είναι διαθέσιμο σε Ομάν και άλλα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Φιλιππίνων. Εσείς εδώ έχετε λάβει την ενημέρωση; Αφήστε σχόλιο για να ξέρουμε. Αν όχι ακόμα, τότε πρέπει να περιμένετε κάποιες ώρες ή μέρες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: