Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Κυκλοφόρησε Το Flipboard 2.0, Ένα Περιοδικό Στο iPad Σου

Flipboard 2.0

Η εταιρία πίσω από το Flipboard κυκλοφόρησε μία νέα μεγάλη ενημέρωση για την έκδοση της εφαρμογής της για iOS συσκευές, την έκδοση Flipboard 2.0. Η δεύτερη έκδοση προσφέρει διάφορα νέα χαρακτηριστικά, τα οποία περιλαμβάνουν ένα νέο οπτικό οδηγό περιεχομένου, σχολιασμό καθώς και “άμεση μετατροπή σε περιοδικό” όταν επιστρέφει τα αποτελέσματα μίας αναζήτησης.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=I9dv5QVs2_c?rel=0&w=560&h=315]

Ποιο είναι το μόνο καλύτερο πράγμα από το Flipboard; Το Flipboard 2.0! Είναι μια σημαντική νέα έκδοση, με κεράσματα για όλους, από τον απλό αναγνώστη μέχρι τον δυνατό χρήστη. Υπάρχει περισσότερο περιεχόμενο από ποτέ για να απολαύσετε, συμπεριλαμβανομένης και μίας νέας συνεργασίας με το Etsy. Όταν κάνετε αναζήτηση, θα δημιουργήσει αμέσως ένα περιοδικό από τα αποτελέσματά σας. Είναι πιο γρήγορο, πιο οπτικό, και εύκολο στην πλοήγηση.

Μπορείς να αναβαθμιστείς στο Flipboard 2.0 άμα έχεις iPhone ή iPad και πιστεύουμε ότι θα έρθει σύντομα και στο Android.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: