Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Κυκλοφόρησε Το iTunes 11.1 Beta Με Την Υπηρεσία iTunes Radio

iRadio

Εκτός από την κυκλοφορία του iOS 7 Beta 4 από την Apple χθες για τους προγραμματιστές, οι Αμερικάνοι κυκλοφόρησαν μία νέα beta έκδοση του iTunes στην έκδοση Apple iTunes 11.1 Beta.

Το Apple iTunes 11.1 Beta εκτός από τις συνηθισμένες μικρές διορθώσεις του λογισμικού, φέρνει και τη νέα υπηρεσία της Apple, iTunes Radio. Έτσι, με την νέα έκδοση του iTunes, οι προγραμματιστές μπορούν να δοκιμάσουν πως λειτουργεί η νέα υπηρεσία streaming μουσικής της εταιρίας και να στείλουν τα σχόλιά τους στην εταιρία για να διορθώσουν αν κάτι πάει σταβά.

To Apple iTunes Radio είναι μια νέα υπηρεσία streaming μουσικής παρόμοια με εκείνες που διατίθενται μέσω των Spotify και Pandora για όσους μένουν στις ΗΠΑ. Αυτό θα βρίσκεται προ-εγκατεστημένο στην εφαρμογή μουσικής του iOS 7, καθώς και στο Apple TV και στο iTunes του υπολογιστή.

Το Apple iTunes 11.1 με το iTunes Radio αναμένεται να κυκλοφορήσει στο κοινό κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου του τρέχοντος έτους και αναμένεται να συνοδεύεται από το iOS 7.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: