Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Κυκλοφόρησε Το Mac OS X Lion 10.7.3, Φέρνει Ελληνικά Στα Mac

Η Apple απόψε το βράδυ, περίπου στις 11μ.μ. (ώρα Ελλάδος), κυκλοφόρησε το νέο Mac OS X Lion 10.7.3, το οποίο φέρνει Ελληνικά στα Mac!

Επίσημη ανακοίνωση:
Η ενημέρωση 10.7.3 συνιστάται για όλους τους χρήστες OS X Lion και περιέχει γενικές επιδιορθώσεις για το λειτουργικό σύστημα που θα βελτιώσουν τη σταθερότητα, τη συμβατότητα και την ασφάλεια του Mac σας, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

  • Προσθήκη υποστήριξης για τις γλώσσες: Καταλανικά, Κροατικά, Ελληνικά, Εβραϊκά, Ρουμανικά, Σλοβακικά, Ταϊλανδικά και Ουκρανικά
  • Επίλυση ζητημάτων κατά τη χρήση έξυπνων καρτών για την είσοδο στο OS X
  • Επίλυση ζητημάτων ελέγχου ταυτότητας με υπηρεσίες καταλόγου
  • Επίλυση ζητημάτων συμβατότητας με την κοινή χρήση αρχείων Windows

Τρέξε το Software Update από το Apple () μενού για να ελέγξεις για το πιο πρόσφατο λογισμικό της Apple μέσω του Διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένης αυτής της ενημέρωσης. Το 10.7.3 είναι 745MB και φυσικά δωρεάν.Κάνε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

Μοιράσου το με τους φίλους σου: