Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μάθε Αν Το Mac Σου Θα Αναβαθμιστεί Στο OS X Mountain Lion

Αναρωτιέσαι αν το Mac σου αναβαθμιστεί στο OS X Mountain Lion; Τα περισσότερα νέα Mac θα αναβαθμιστούν, όμως υπάρχει ένας γρήγορος τρόπος για να μάθεις αν υποστηρίζεται.

Η Λίστα Με Τα Mac Που Υποστηρίζουν OS X Mountain Lion

  • iMac (Mid 2007 ή νεότερο)
  • MacBook (Late 2008 Aluminum, ή Early 2009 ή νεότερο)
  • MacBook Pro (Mid/Late 2007 ή νεότερο)
  • MacBook Air (Late 2008 ή νεότερο)
  • Mac mini (Early 2009 ή νεότερο)
  • Mac Pro (Early 2008 ή νεότερο)
  • Xserve (Early 2009)

Έλεγξε Το Μοντέλο Και Το Έτος

  1. Αν δεν ξέρεις ποιο μοντέλο έχεις, άνοιξε το  Apple μενού και πάτα στο “Πληροφορίες για αυτό το Mac”/“About This Mac”, και μετά στο “Περισσότερες πληροφορίες”/“More Info”.
  2. Σημείωσε το μοντέλο και δες αν είναι στη παραπάνω λίστα.

Στη παραπάνω εικόνα είναι ένα ολοκαίνουργιο MacBook Air που προφανώς θα αναβαθμιστεί. Η περιοχή στο κόκκινο πρέπει να την προσέξεις. Αναγράφεται το μοντέλο του Mac που έχεις. Αν συμπεριλαμβάνεται στη παραπάνω λίστα τότε υποστηρίζεται κανονικά. Αν όχι, δυστυχώς δεν θα πάρεις -επίσημα- το Mountain Lion.

Αναβάθμιση

Τα υποστηριζόμενα Mac πρέπει να τρέχουν το Mac OS X 10.6.8 Snow Leopard ή νεότερο, ή Mac OS X 10.7.1 Lion ή νεότερο. Αυτή η απαίτηση οφείλεται στην πρόσβαση στο Mac App Store, αφού θα γίνει διαθέσιμο για λήψη μόνο μέσω από αυτό.

Το OS X Mountain Lion βρίσκεται στην Golden Master (GM) έκδοσή του και μέσα στο μήνα αναμένεται να κυκλοφορήσει με τιμή €19.99.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: