Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μετά Το Google Και Τα Facebook και Bing Γίνονται Επίσημα Ρήματα

Στο πιο δημοφιλές λεξικό Αγγλικών, το Collins Dictionary, προστέθηκαν σαν ρήματα οι λέξεις Facebook και Bing και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν “Facebookάρω” ή “Bingάρω” όπως το “Googleάρω”.

Μαζί με τις παραπάνω λέξεις προστέθηκαν και το “Twitterer” που σημαίνει “χρήστης του Twitter”, “bashtag” όπως το Twitter hashtag για επικριτικά σχόλια και το “thanx” αντί για “thanks”.

Αυτές οι λέξεις συμπεριλήφθηκαν στο λεξικό μαζί με τις “retweet”, “sexting”, “woot”, “unfollow”, “LOL”, ‘OMG”, “Google” και πολλές άλλες αφού πρώρα πέρασαν τον απαραίτητο έλεγχο από ειδικούς λεξικογράφους: να είναι ευρέως διαδεδομένες και να χρησιμοποιούνται καιρό.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: