Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μια Ματιά Στο Tizen OS, Το Νέο Ανοιχτού Κώδικα Λειτουργικό Σύστημα

Βίντεο από μία πρωτότυπη συσκευή διέρρευσε δείχνοντας τα βασικά πράγματα του νέου αυτού λειτουργικού συστήματος, Tizen OS.

Το Tizen κινητό για προγραμματιστές

Το Tizen κινητό για προγραμματιστές

Το κινητό στην παραπάνω εικόνα πρωταγωνιστεί και στο παρακάτω βίντεο που διέρρευσε από το Handheld.com. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται ένα συνέδριο στο Σαν Φραντζίσκο και εκεί πέρα εμφανίστηκε. Ονομάζεται GT-i9500 και κατασκευάστηκε από τη Samsung για τους προγραμματιστές.

Το Samsung GT-i9500 διαθέτει οθόνη 4.3 ιντσών και επεξεργαστή στο 1.2GHz, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Στο 7 λεπτών βίντεο μπορούμε να δούμε πως θα είναι το επερχόμενο Tizen:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=rJ1y7CpIaVA&w=580&h=325]

Το Tizen OS κατασκευάζεται από τη Samsung και την Intel και είναι λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα, δηλαδή μπορεί να το πάρει κάποιος και να του αλλάξει και να βάλει ό,τι θέλει αυτός. Φυσικά διανέμεται δωρεάν. Προς το παρών είναι σε πρώιμο στάδιο, όμως υπάρχει από τώρα κάποιο μενού ειδοποιήσεων σαν του Android, γραφικό περιβάλλον που θυμίζει το TouchWiz της Samsung (έτσι λένε όσοι το έχουν δοκιμάσει) και επικεντρώνεται στην HTML5.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: