Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μπορείς Να Πιεις Καφέ Με Τον Tim Cook Για $185,000

Tim Cook

Άμα ήταν όνειρό σου να μιλήσεις από κοντά με τον CEO της Apple, τον Tim Cook για τώρα, τότε έχεις την δυνατότητα, κάνοντας καλό και στη κοινωνία ταυτόχρονα. Ο Tim χρησιμοποίησε το site δημοπρασιών για φιλανθρωπίες CharityBuzz για να μπει σε δημοπρασία και να μιλήσει με αυτόν που θα ‘σκάσει’ τα περισσότερα. Το αρχικό ποσό είχε υπολογιστεί στα $50,000, όμως μετά από 50 προσφορές έχει φτάσει τα $185,000 $190,000! Τα λεφτά θα πάνε κατευθείαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο The RFK Center for Justice and Human Rights, και σίγουρα θα μαζευτούν πάρα πολλά, αφού συνεχώς αυξάνονται. Ειδικά αν σκεφτούμε πως η δημοπρασία κλείσει σε 19 ημέρες. Αν λοιπόν έχεις κάποιο εκατομμύριο να ξοδέψεις για να πιεις καφέ σε μία ώρα στα κεντρικά γραφεία της Apple στην Καλιφόρνια, τότε μπορείς να μπεις εδώ να βάλεις το ποσό και να ταξιδέψεις στην Αμερική.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: