Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Νέα Εικονίδια Στα Μηνύματα Του Windows Phone 8

Η Microsoft αποφάσισε να καλύψει ένα πολύ μικρό κενό που υπήρχε στα μηνύματα του Windows Phone. Δεν υπήρχαν φατσούλες όπως τα emoji στο iOS και έπρεπε να κατεβάσεις εφαρμογή. Τώρα αυτό λύθηκε.

Όταν πατάς στο κουμπί για να εμφανιστούν οι φατσούλες είναι και αυτές οι χρωματιστές που γνωρίσαμε από το iPhone και iPad, αλλά και άλλες εικόνες όπως τούρτα γενεθλίων, μπαλονάκια, άνθρωποι και άλλα. Φυσικά είναι κατηγοριοποιημένα ανάλογα το αντικείμενό τους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλες εφαρμογές όπως το Kik.

Ελπίζουμε να συμπεριλαμβάνεται αυτή η αλλαγή και στη μικρή λίστα των αλλαγών του Windows 7.8 που αποκάλυψε η Microsoft Ιταλίας. Είναι από αυτές τις αλλαγές που κάνουν ένα λειτουργικό σύστημα ομορφότερο και πιο καλό.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=mD3dC_P1yVI&w=600&h=338]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: