Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Νέα Χαρακτηριστικά Του Windows Phone 7.8 Διέρρευσαν Ξανά

Νέα χαρακτηριστικά του Windows Phone 7.8 φαίνεται ότι διέρρευσαν, από έγγραφο της Nokia αυτή τη φορά, κάνοντας του τωρινούς χρήστες του Windows Phone χαρούμενους.

Σύμφωνα με αυτό, εκτός από τη κλασσική νέα Αρχική οθόνη με τα 3 μεγέθη εικονιδίων, θα έχει και τη νέα βελτιωμένη οθόνη κλειδώματος, ορισμός σαν wallpaper την καθημερινή εικόνα από το Bing, 20 χρώματα θέματος, ενημερώσεις στην ασφάλεια του Internet Explorer (αν και θέλουμε τον IE10), ορισμός των MP3 τραγουδιών σαν ήχους κλήσης και τέλος… επιτέλους θα μπορούμε να στείλουμε και να λάβουμε πολυμέσα και επαφές μέσω Bluetooth.

Μπορεί μην να φαίνονται για κάποιον μεγάλες οι αλλαγές, αλλά είναι. Οι χρήστες των Windows Phone με την έκδοση 7.5 θα έχουν σχεδόν την ίδια εμπειρία με το καινούργιο λογισμικό. Βέβαια αυτό είναι που θα έπρεπε να είχε κάνει η εταιρία εφόσον οι κάτοχοι των Lumia 900 ‘έσκασαν’ τόσα λεφτά και τελικά δεν θα πάρουν μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: