Νέες Τηλεοράσεις LCD Και PLASMA Από Την Panasonic

Νέες Τηλεοράσεις LCD Και PLASMA Από Την Panasonic

Η Panasonic έκανε το ντεμπούτο της στην φετινή CES ανακοινώνοντας την νέα σειρά τηλεοράσεων της που αποτελείται απο 16 τηλεοράσεις PLASMA και 16 τηλεοράσεις LED/LCD.

Oι Plasma τηλεοράσεις φέτος θα έχουν ως ναυαρχίδα την σειρά ZT60 των 60″ και 65″ ιντσών με πιο έντονο βάθος στην ένταση του μαύρου χρώματος και σε ενωμένο πλαίσιο την οθόνη και το γυαλί. Στη συνέχεια έχουμε την σειρά VT60 με 55″ ιντσών και τη σειρά ST60 που δεν θα περιέχουν λειτουργίες όπως ειδικά μενού και stream από smartphones. Ακόμα πιο κάτω, τα μοντέλα S60 και X60 δεν θα διαθέτουν προβολή 3D καθόλου. Δυστυχώς η Panasonic δεν ανακοίνωσε τις τιμές για κανένα από τα προαναφερόμενα μοντέλα τηλεοράσεων.

Όσο για τα μοντέλα LED τηλεοράσεων, η Panasonic ξεκινάει τη χρονιά με τη σειρα WT60 με οθόνες 47″ και 55″ ιντσών με υποστηριξη 3D Full HD 1080p και ενσωματωμένη κάμερα. Σε αντίθεση με τις Plasma τηλεοράσεις, οι LED προτάσεις της εταιρείας φτάνουν μέχρι τις 32 ίντσες προσφέροντας μια μεγαλύτερη γκάμα επιλογών στους καταναλωτές.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.