Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Νέες Φωτογραφίες Του HTC M7 Και Του Sense 5

HTC dark

Με την CES να φτάνει στο τέλος της και την HTC να μην έχει ακόμα αποκαλύψει νέο κινητό, στρέφουμε πάλι τη προσοχή μας στο M7, την πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα της. Αν και διάφορες πληροφοριές έχουν αποκαλυφθεί, αυτή είναι η πρώτη φορά που διαρρέουν φωτογραφίες του κινητού και του νέου Sense UI 5. Βέβαια η φωτογραφία δεν αποκαλύπτει πάρα πολλά – μόνο το μπροστινό μέρος του HTC M7, και το μόνο που μπορούμε να διακρίνουμε είναι η μπροστινή κάμερα και το ηχείο ομιλίας το οποίο δεν μοιάζει με αυτο του One X. Οι φωτογραφίες με το νέο UI της HTC μας δείχνουν ότι η εταιρεία έχει κάνει καλή δουλειά και έχει αφαιρέσει τις στρογγυλεμένες γωνίες. Επίσης δεν υπάρχουν κουμπιά αφής επάνω στη συσκευή όπως μαρτυρά μία πηγή, αλλά επάνω στην οθόνη.

Περιμένουμε περισσότερες φωτογραφίες μέχρι την επίσημη παρουσίαση του κινητού. Πως σας φάνηκε το νέο Sense;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: