Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Νέος Τύπος Οθόνης Αφής Με Κουμπιά Που Υψώνεται Από Την Οθόνη

Αν ο λόγος που δεν αγοράζεις κινητό με οθόνη αφής είναι επειδή δεν έχει φυσικό πληκτρολόγιο, τότε βρες μία καλύτερη δικαιολογία γιατί φτιάχτηκε μία νέα οθόνη με κουμπιά που υψώνεται.

Η εταιρία που κατασκευάζει αυτό το τύπο οθόνης ονομάζεται Tactus. Η οθόνη είναι capacitive και όποτε ο χρήστης χρειάζεται πληκτρολόγιο, εμφανίζονται κουμπιά πάνω από κάθε γράμμα. Όταν σταματήσει η χρήση του πληκτρολογίου τα κουμπιά “εξαφανίζονται” και πάλι.

Για να λειτουργήσει αυτό σωστά, το πάνελ της οθόνης χρησιμοποιεί μία microfluidic τεχνολογία, η οποία δεν προσθέτει επιπλέον πάχος στην οθόνη, δεδομένου ότι αντικαθιστά ένα ήδη υπάρχον στρώμα στην οθόνη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Craig Ceisla, αναμένει τις οθόνες να βγουν στην αγορά στα μέσα του 2013, οπότε το 2014 θα δούμε τα πρώτα κινητά με αυτή την οθόνη.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: