Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ξέχασε Το Κουμπί Menu Στα Android

Σίγουρα θα έχεις δει το κουμπί Menu στα Android κινητά που όταν το πατάς εμφανίζονται οι επιλογές για την εφαρμογή που τρέχουμε. Αυτό η Google θέλει να το αποχωριστούμε…

Από το Android 3.0 Honeycomb και μετά η Google θέλει να αφαιρέσει αυτό το κουμπί, και έτσι να μείνουν 3 επάνω στη συσκευή. Μέχρι σήμερα δεν υπήρχε κάποια ενημέρωση, αλλά με τη τελευταία ανακοίνωση από τη Google οι προγραμματιστές θα πρέπει να στραφούν σε 2 άλλους τρόπους για την εμφάνιση των επιλογών – την action bar και την action overflow.

Η Action Bar είναι αυτό που φαίνεται στην εικόνα από πάνω και παρέχει δύο-τρεις λειτουργίες βασικές λειτουργίες, όπως αναζήτηση, και η Action Overflow είναι ουσιαστικά το αντικατεστημένο Menu κουμπί. Η πρόσβαση θα γίνεται από 3 τελείες που πρωτοείδαμε στο Windows Phone. 😉 Στις 2 επόμενες φωτογραφίες είναι το Action Overflow.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: