Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ξεκίνησε Η Αντίστροφη Μέτρηση Για 50 Δις Λήψεις Εφαρμογών Στο App Store

App Store 50 Billion App Downloads

Η Apple συνέχεια σπάνια ρεκόρ και τώρα η εταιρία πρόκειται να φτάσει ένα ακόμη ορόσημο. Ο αριθμός λήψεων εφαρμογών από το iTunes App Store πρόκειται να φτάσει και να ξεπεράσει τα 50 δισεκατομμύρια σύντομα, και για να γιορτάσει αυτό το ορόσημο, η Apple έχει δημιουργήσει μια αντίστροφη μέτρηση. Όποιος κατεβάσει την 50,000,000,000η εφαρμογή από το App Store θα κερδίσει μία κάρτα δώρο αξίας $10,000 για να ξοδέψει στο κατάστημα! Οι επόμενοι 50 πελάτες που θα κατεβάσουν εφαρμογή μετά την 50,000,000,000η θα κερδίσουν κάρτες αξίας $500. Καθόλου άσχημο, έτσι; Αλλά πρώτα πρέπει να πάρεις μέρος εδώ.

Τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, η εταιρεία ξεκίνησε μια παρόμοια αντίστροφη μέτρηση, όταν το App Store ήταν έτοιμο να φτάσει τα 25 δισεκατομμύρια downloads. Αυτό σημαίνει πως η λήξεις εφαρμογών έχουν σχεδόν διπλασιαστεί μέσα σε ένα χρόνο μόνο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: