Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Λήψεις Εφαρμογών Των Play Store Ξεπέρασαν Για Πρώτη Φορά Του App Store

Samsung GS3 Play Store

Πάντοτε υπήρχε η διαμάχη μεταξύ Android και iOS, και όσον αφορά τις εφαρμογές, πάντα το iOS κέρδισε. Όχι για πολύ όμως. Σύμφωνα με μία έρευνα της App Annie Index, το Google Play ξεπέρασε το Apple App Store στις λήξεις εφαρμογών για πρώτη φορά.

Τα στατιστικά δείχνουν πως στο Android κατέβασαν 10% παραπάνω εφαρμογές εφαρμογές από ότι στο iOS, και αυτό οφείλεται βεβαίως στο γεγονός ότι έχουμε γεμίσει με Android κινητά και tablets, ενώ υπάρχουν λίγα iPhone, iPad και iPod touch στην αγορά. Και φυσικά πρέπει να θυμίσουμε ότι τα Android tablets κατέκτησαν την αγορά των tablets.

Από την άλλη μεριά, οι ποιοτικότερες εφαρμογές που υπάρχουν στο κατάστημα της Apple φέρνουν περισσότερο κέρδος στην εταιρία και στους προγραμματιστές. Η Apple κέρδισε 2,3 φορές τα περισσότερα από ότι κέρδισε η Google και είναι ένα σημαντικό ποσό. Για αυτό οφείλεται ο τεράστιος αριθμός Android εφαρμογών που είναι δωρεάν και με διαφημίσεις, των οποίων τα λεφτά πηγαίνουν στους προγραμματιστές μόνο.

Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τα στατιστικά πατώντας στην πηγή παρακάτω.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: