Οι Λειτουργίες Του Samsung Galaxy S III Που Το Κάνουν Ξεχωριστό

Η Samsung μαζί με το Galaxy S III, ανακοίνωσε και τις νέες λειτουργίες που έχει προσθέσει στο λογισμικό και κάνουν τη συσκευή ακόμα καλύτερη.

Samsung Galaxy S III

Το Samsung Galaxy S III τρέχει στη τελευταία έκδοση του Android, και αυτό λέει πολλά. Όμως η Samsung φαίνεται ότι δεν έμεινε ικανοποιημένη με αυτό, και έτσι πρόσθεσε τις παρακάτω λειτουργίες στην ναυαρχίδα της.

Smart Stay

Με το Smart Stay, η συσκευή καταλαβαίνει ότι διαβάζουμε κάτι και προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα. Για παράδειγμα, αν διαβάζουμε ένα βιβλίο, τότε η φωτεινότητα αυτόματα θα μειωθεί ή θα αυξηθεί ανάλογα τον φωτισμό.

S Voice

Το S Voice είναι το Siri της Sammy. Καταλαβαίνει κάποιες φωνητικές εντολές, όπως “κάλεσε τον τάδε“, “θύμισε μου κάτι“, “άνοιξε μία εφαρμογή” και άλλα τέτοια.

S Beam

Για να χρησιμοποιήσουμε το S Beam απαιτείται να έχουμε δύο Galaxy S III. Αυτό επιτρέπει την ασύρματη μεταφορά αρχείων μεγέθους έως και 1GB μέσω της τεχνολογίας NFC. Για να στείλει 1GB θα χρειαστεί τρία λεπτά ή για αρχείο ενός 10ΜΒ δύο δευτερόλεπτα.

AllShare Cast

Συνδέεται το κινητό σε smartTV ή tablet μέσω Wi-Fi από οποιοδήποτε μέρος.

Pop up play

Με αυτό μπορούμε να κάνουμε αναπαραγωγή ενός βίντεο, ενώ ταυτόχρονα σερφάρουμε στο ίντερνετ ή να τσεκάρουμε τα email μας.

Best photo

Τέλος, με το Best photo, η κάμερα τραβάει διαδοχικά 20 φωτογραφίες και επιλέγει την καλύτερη για εμάς ανάμεσα από 8.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.