Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Λειτουργίες Του Samsung Galaxy S III Που Το Κάνουν Ξεχωριστό

Η Samsung μαζί με το Galaxy S III, ανακοίνωσε και τις νέες λειτουργίες που έχει προσθέσει στο λογισμικό και κάνουν τη συσκευή ακόμα καλύτερη.

Samsung Galaxy S III

Το Samsung Galaxy S III τρέχει στη τελευταία έκδοση του Android, και αυτό λέει πολλά. Όμως η Samsung φαίνεται ότι δεν έμεινε ικανοποιημένη με αυτό, και έτσι πρόσθεσε τις παρακάτω λειτουργίες στην ναυαρχίδα της.

Smart Stay

Με το Smart Stay, η συσκευή καταλαβαίνει ότι διαβάζουμε κάτι και προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα. Για παράδειγμα, αν διαβάζουμε ένα βιβλίο, τότε η φωτεινότητα αυτόματα θα μειωθεί ή θα αυξηθεί ανάλογα τον φωτισμό.

S Voice

Το S Voice είναι το Siri της Sammy. Καταλαβαίνει κάποιες φωνητικές εντολές, όπως “κάλεσε τον τάδε“, “θύμισε μου κάτι“, “άνοιξε μία εφαρμογή” και άλλα τέτοια.

S Beam

Για να χρησιμοποιήσουμε το S Beam απαιτείται να έχουμε δύο Galaxy S III. Αυτό επιτρέπει την ασύρματη μεταφορά αρχείων μεγέθους έως και 1GB μέσω της τεχνολογίας NFC. Για να στείλει 1GB θα χρειαστεί τρία λεπτά ή για αρχείο ενός 10ΜΒ δύο δευτερόλεπτα.

AllShare Cast

Συνδέεται το κινητό σε smartTV ή tablet μέσω Wi-Fi από οποιοδήποτε μέρος.

Pop up play

Με αυτό μπορούμε να κάνουμε αναπαραγωγή ενός βίντεο, ενώ ταυτόχρονα σερφάρουμε στο ίντερνετ ή να τσεκάρουμε τα email μας.

Best photo

Τέλος, με το Best photo, η κάμερα τραβάει διαδοχικά 20 φωτογραφίες και επιλέγει την καλύτερη για εμάς ανάμεσα από 8.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: