Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Μέρες Του iPod Classic Είναι Μετρημένες, Η Apple Αφαιρεί Όλα Τα Παιχνίδια "Click-Wheel" Από Το iTunes

Το νέο iPhone έρχεται, το iPod Classic φεύγει. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τη τελευταία κίνηση της Apple.

Η εταιρία προχώρησε στην αφαίρεση όλων των παιχνιδιών από το iTunes Store που είναι σχεδιασμένα για το διάσιμο Click-Wheel των iPod. Αυτά τα παιχνίδια ήταν επί πληρωμή (εκτός από τα προ-εγκατεστημένα στη συσκευή) και τα είχαν σχεδιάσει για να μπορεί ο παίχτης να τα παίξει με το Click-Wheel. Μερικά τέτοια γνωστά παιχνίδια ήταν τα Brick (το πρώτο όλων), iQuiz, Klondike, Sims, UNO και άλλα.

Οι λόγοι είναι ότι αυτές τις μέρες, (α) όλα γίνονται μέσω της αφής, και (β) παρόλο που το iPod classic έχει πολύ μεγάλη χωρητικότητα, η έλευση των cloud υπηρεσιών αποθήκευσης, όπως Rdio, Spotify και Rhapsody, κάνουν τους ανθρώπους να μην θέλουν χιλιάδες κομμάτια στις συσκευές τους. Η Apple πιστεύει ότι οι άνθρωποι προτιμούν μικρές συσκευές πολλαπλών χρήσεων, παρά κάποιες μεγάλες με σκληρούς δίσκους για φιλοξενία χιλιάδων τραγουδιών.

Σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι έχουν δικά τους smartphones με δυνατότητα streaming μουσικής από οπουδήποτε στον κόσμο, εμείς πρέπει πραγματικά να μεταφέρουμε ολόκληρη τη μουσική βιβλιοθήκη μας παντού; Η Apple φαίνεται ότι δεν σκέφτεται έτσι!

Πηγή: RedMond Pie

Μοιράσου το με τους φίλους σου: